Cikkek archívuma

Értékesítő munkatársakat keresünk jutalékos rendszerben!

Feladatok: ·  Szolgáltatásaink cégeknek, magánszemélyeknek történő értékesítése, új ügyfelek felkutatása a meglévő partneri kapcsolat ápolása mellet ·  Közintézmények felkeresése, kínálatunk bemutatása, ajánlása, piaci részesedés növelése ·  Ügyfélkapcsolatok kialakítása, ápolása,...

Megújult a honlapunk!

Örömmel jelentjük, hogy megújult a weboldalunk! A legfrissebb információkat itt olvashatja, amelyekkel tájékoztatjuk Önt híreinkről. Az aktuális ajánlatokat folyamatosan frissítjük, érdemes nyomon követnie a változásokat!    

Mobil kompatibilis változat!

Elkészült a weboldalunk mobil kompatibilis változata is, hogy akár útközben is eléhetőek legyünk. Hogy gyorsabban tudjunk segíteni takarítási gondjain!

1357 - a nemzeti adománygyűjtő vonalon várják a felajánlásokat.

Szinte soha nem látott összefogás tapasztalható a magyarországi árvízi védekezés során. Ne maradjunk ki mi sem, aki tud, segítsen! 1357 - a nemzeti adománygyűjtő vonalon várják a felajánlásokat. Éjféltől megszűnik a karitatív szervezetek egyéni adománygyűjtő vonala és szombattól közös...

Kérdések és észrevételek

Hogy tetszik Önnek weboldalunk? Megosztaná észrevételét a honlapunkkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal! Igénybe vette már munkánkat? Jelezzen vissza róla! Az Ön észrevételei segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Véleményeiket mindig szívesen fogadjuk.